Kokkolan yliopistokeskus Chydenius

Yleislääketieteen tutkimusjohtaja / professori Kokkolan yliopistokeskukseen

tekijä: paivi_vuorio — Viimeisin muutos torstai 24. helmikuuta 2011, 16.24

Keski-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri ja sen alueella toimivat terveyskeskukset rahoittavat Kokkolan yliopistokeskukseen sijoittuvaa määräaikaista yleislääketieteen professuuria / tutkimusjohtajan virkasuhdetta. Virkasuhde perustetaan Oulun yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan kansanterveystieteen ja yleislääketieteen laitokseen.

Virkasuhteen perustamisen tavoitteena on tukea Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveydenhuollon tutkimus- ja kehittämistoimintaa sekä vahvistaa alueellista yhteistyötä. Tutkimusjohtajan / professorin opetus- ja tutkimusalana on yleislääketiede ja kansanterveystiede. Hänen tehtäviinsä sisältyvät myös ns. aluekoordinaattorin tehtävät Keski-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin alueella.

Sopimuksen tutkimusjohtajan / professorin virkasuhteesta allekirjoittavat Oulun yliopisto, Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Kokkolan yliopistokeskus Chydenius, Keski-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri ja sen alueella toimivat terveyskeskustoimintaa ylläpitävät kuntayhtymät ja kunnat (Kokkolan seudun terveyskeskuksen kuntayhtymä, Tunkkarin kuntayhtymä, Himangan kunta, Kannuksen kaupunki, Toholammin kunta, Lestijärven kunta, Perhon kunta ja Kruunupyyn kunta) sekä Suomen Yrittäjyysakatemia –säätiö, jonka kautta lahjoitusvarat kerätään.

Jaa |