Kokkolan yliopistokeskus Chydenius

Kemian maisteriohjelmaan haetaan opiskelijoita

tekijä: paivi_vuorio — Viimeisin muutos torstai 24. helmikuuta 2011, 16.24

Syksyllä 2007 Oulun yliopistossa alkavaan kemian maisteriohjelmaan haetaan opiskelijoita erityisesti Kokkolan seudulta. Koulutukseen otetaan kemianalan ammatillisen koulutuksen suorittaneita. Jos alueella on runsaasti kemian opinnoista kiinnostuneita, Oulun yliopisto voi myöhemmin käynnistää kemian ja kemiantekniikan maisteriohjelman Kokkolan yliopistokeskuksessa. Nyt valittavat opiskelijat pääsevät siinä tapauksessa mukaan yliopistokeskuksessa järjestettäviin opintoihin.

Kemian maisteriohjelmaan hakevilta edellytetään kemian tai laboratorioalan ammatti-, opisto- tai ammattikorkeakoulututkintoa. Kemian alan työkokemus, soveltuvat yliopisto-opinnot ja lukion matematiikan, englannin kielen ja äidinkielen opinnot luetaan myös hakijalle eduksi. Maisteriohjelmaan voi hakea maaliskuun aikana. Opiskelu on mahdollista työn ohessa.

Kokkolassa mahdollisesti aloitettavan kemian ja kemiantekniikan maisteriohjelman toteutuksesta vastaisivat yhteistyössä Oulun yliopisto, Kokkolan yliopistokeskus ja Keski-Pohjanmaan ammattikorkeakoulu.

Jaa |