Kokkolan yliopistokeskus Chydenius

Moniammatillinen johtamiskoulutus vastaa johdon uusiin haasteisiin

tekijä: paivi_vuorio — Viimeisin muutos torstai 24. helmikuuta 2011, 16.24

Kokkolassa alkaa moniammatillinen johtamiskoulutus sosiaali- ja terveydenhuollossa toimivalle keskijohdolle. Koulutukseen osallistuu 50 sosiaali- ja terveysalan esimiestehtävissä työskentelevää henkilöä. Keski-Pohjanmaan keskussairaalalle on varattuna 19 osallistujapaikkaa, muut osallistujat tulevat alueen kunnista ja kuntayhtymistä. Koulutuksen järjestää alueellinen terveydenhuoltohanke, toteutuksesta vastaa Chydenius-instituutti – Kokkolan yliopistokeskus.

Alueellisen terveydenhuoltohankkeen yleisiä tavoitteita johtamisen osalta ovat mm. alueen toimijoiden muutosjohtamiseen liittyvien valmiuksien syventäminen sekä henkilöstön tukeminen alueen väestön ikääntymisen tuomien haasteiden keskellä.

Koulutus toteutetaan tammi-elokuun aikana ja koostuu neljästä asiantuntijapäivästä ja neljästä niihin liittyvästä puolen päivän mittaisesta seminaaripäivästä. Lisäksi järjestetään puolen päivän mittaiset aloitus- ja päätösseminaarit.

Aloitusseminaari

Koulutusohjelma käynnistyy aloitusseminaarilla Chydenius-instituutissa – Kokkolan yliopistokeskuksessa tiistaina 31.1.2006.

Jaa |