Kokkolan yliopistokeskus Chydenius

Merius Oy tukee Kokkolan yliopistokeskus Chydeniusta

tekijä: Tuomas Palosaari Viimeisin muutos tiistai 13. kesäkuuta 2017, 13.33
Merius Oy tukee Kokkolan yliopistokeskus Chydeniusta

Merius Oy:n toimitusjohtaja Hannu Sarja pitää tärkeänä alueella tarjottavaa yliopistokoulutusta

Merius Oy teki 5000 euron lahjoituksen Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksen varainhankintakampanjaan.

-Yrityksemme on asiantuntijaorganisaatio ja lukeudumme kasvuyrityksiin. Liiketoimintamallimme sisältää vuosittain korkean tutkimus- ja kehityspanoksen, jossa kehitämme voimakkaasti toimintatapojamme, palveluitamme ja sovellamme palvelutuotannossamme ennakkoluulottomasti teknologiaa. Uskomme, että menetelmämme tulevat vaikuttamaan koko toimialamme kehityksen suuntaan. Jotta organisaatiomme menestyisi myös tulevaisuudessa, myös liiketoimintaosaamisen ja ihmisten johtaminen täytyy jatkuvasti kehittyä. Omat kokemuksemme yliopistokeskus Chydeniuksen koulutuksista ovat olleet positiivisia ja olemme kyenneet koulutuksen vaikutukset mittaamaan organisaatiossamme. Näistä syistä korkeatasoisen koulutukseen saatavuus alueellamme on meille erittäin tärkeää ja haluamme olla sitä tukemassa, perustelee toimitusjohtaja Hannu Sarja lahjoitusta.

Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksen johtaja Tanja Risikko kiittää lahjoituksesta. - Arvostamme yritysten tukea. Sekä taloudellinen tuki että yhteistyöhön annettu aika on meille arvokasta. Keski-Pohjanmaan alueelta tehdyt lahjoitukset ovat signaali siitä, että yliopistollista koulutusta ja tutkimusta arvostetaan ja tarvitaan täällä.

Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksen varainhankinnassa kumppanina on Yrittäjyys Akatemia Säätiö, joka hoitaa varainhankinnan ja lahjoittaa kertyneet varat yliopistokeskus Chydeniukselle. Lahjoitusvaroilla kasvatetaan alueen osaamista yliopistokeskuksen koulutus- ja tutkimusaloilla: kasvatustieteissä, yhteiskuntatieteissä, tietotekniikassa, kemiassa, kauppatieteissä ja terveystieteissä.

Lisätietoja

Hannu Sarja, toimitusjohtaja, Merius Oy, 040 5535790

Tanja Risikko, johtaja, Kokkolan yliopistokeskus Chydenius, 040 1952037

Jaa |