Kokkolan yliopistokeskus Chydenius

MBA-diplomeja taas jaossa

tekijä: Päivi Vuorio Viimeisin muutos maanantai 18. toukokuuta 2015, 14.39

MBA Kokkola -johtamiskoulutuksesta valmistuneille jaetaan diplomeja torstaina 21.5.2015. Kolmen vuoden vaativa, työn ohessa suoritettu opiskelu palkitaan yritysten ja työelämän arvostamalla MBA-diplomilla.

MBA-diplomien jakotilaisuudessa puhuu Vaasan yliopiston Levón-instituutin johtaja Pekka Peura aiheenaan Kestävä energia - maaseudun uusi Sampo?

MBA Kokkola -ohjelmassa opiskelee yhteensä 13 eri vaiheissa mukaan tullutta alueen yrityksissä ja julkisorganisaatioissa työskentelevää johtajaa, esimiestä ja asiantuntijaa. Kesän kuluessa heistä vielä osa saa omat diplominsa, kun kaikki opinnot on suoritettu ja tutkielma hyväksytty. Osa opiskelijoista jatkaa syksyllä aloittavien uusien MBA-opiskelijoiden kanssa oman etenemissuunnitelmansa mukaisesti. MBA ohjelman läpikäynti kestää keskimäärin kolme vuotta, ja mukaan voi tulla eri vaiheissa.

MBA Kokkola -johtamisohjelmaa toteuttavat Vaasan yliopiston Levón-instituutti ja Kokkolan yliopistokeskus Chydenius yhteistyössä. Vuosien aikana MBA-ohjelmissa Kokkolassa on opiskellut yli 70 alueen johtamis- ja esimiestyötä tekevää vaikuttajaa.

Samasta aiheesta
MBA Kokkola 2015 - 2018
Jaa |
kuuluu seuraaviin kategorioihin: , , ,