Kokkolan yliopistokeskus Chydenius

Kesäopintoja avoimessa yliopistossa

tekijä: Tuomas Palosaari Viimeisin muutos maanantai 20. huhtikuuta 2015, 15.12

Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksen avoimen yliopiston tulevan kesän opetustarjonta on julkaistu yliopistokeskuksen verkkosivuilla https://www.chydenius.fi/avoin-yliopisto/opetustarjonta/kesaopinnot-2015 Miltei kaikki kesäopinnot ovat itsenäistä opiskelua, joka ei ole aikaan tai paikkaan sidottua - opiskelu on mahdollista missä ja milloin tahansa.

Avoimessa yliopistossa voi opiskella kesällä useiden eri tiedekuntien opintoja. Valikoimassa on monipuolisesti erilaisia kasvatustieteellisiä aineita, kuten aikuiskasvatustiedettä, erityispedagogiikkaa, varhaiskasvatustiedettä ja nuorisotutkimusta. Yhteiskuntatieteellisistä aineista tarjolla on psykologiaa, sosiaalityötä sekä tieteenteorian opintojakso. Tietotekniikasta kiinnostuneiden on mahdollista opiskella Tietokone ja tietoverkot työvälineenä -kurssilla tai käyttöjärjestelmien jaksolla. Kesän tarjonta sisältää myös kirjallista viestintää sekä kulttuurienvälistä viestintää kehittäviä opintoja.

Opinnot ovat kaikille avoimia, ja niitä voi suorittaa työn ohessa sekä joustavasti etäopiskeluna. Avoimessa yliopistossa voi aloittaa myös tutkintotavoitteisen opiskelun keväällä tai kesällä. Myös vaikkapa välivuotta viettävän on mahdollista käyttää aikansa hyödyksi suorittaen opintoja jo ennen yliopistoon pyrkimistä.

Moniin avoimen yliopiston opintoihin on jatkuva ilmoittautuminen eli opiskelun voi aloittaa aivan milloin tahansa. Koko opintotarjonta ja aikataulut löytyvät osoitteesta: https://www.chydenius.fi/avoin-yliopisto/opetustarjonta

Tervetuloa opiskelemaan!

Jaa |