Kokkolan yliopistokeskus Chydenius

Chydenius-Instituutin kannatusyhdistyksen myöntämät Chydenius-mitalit vuonna 2014

tekijä: Tuomas Palosaari Viimeisin muutos maanantai 15. syyskuuta 2014, 09.34

Chydenius-mitali voidaan myöntää henkilölle tai taholle tunnustuksena ansiokkaasta työstä Anders Chydeniuksen elämäntyön tai Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksen kehittämisen hyväksi. Mitali jaetaan yliopistokeskuksen lukuvuoden avajaisissa.


Suunnittelujohtaja Seppo Kässi on toiminut Kokkolan kaupungin palveluksessa vuodesta 1973.

Suunnittelujohtaja Seppo Kässi on tehnyt pyyteetöntä työtä yliopistokeskuksen ja alueen korkeimman opetuksen ja tutkimuksen kehittämiseksi. Hän on aktiivisesti kannustanut ja neuvonut yliopistokeskuksen henkilöstöä työssään.


Rehtori Lauri Lajunen on toiminut Oulun yliopiston rehtorina vuodesta 1993.

Rehtori Lauri Lajunen on tehnyt yliopistokeskuksen toimintaa tunnetuksi ja hyväksytyksi yliopistokentässä. Kemistinä hän on tukenut asiantuntevasti yliopistokeskuksen toimintaa, nähnyt siinä poikkeuksellisen avarakatseisesti uusia mahdollisuuksia ja tehnyt rohkeita avauksia.


Rehtori Matti Jakobsson on toiminut Vaasan yliopiston rehtorina vuodesta 1998.

Rehtori Matti Jakobsson on tehnyt yliopistokeskuksen toimintaa tunnetuksi ja hyväksytyksi yliopistokentässä. Hän on avannut ovia yliopistokeskuksen kehittämiselle ja sitouttanut avainhenkilöitä Vaasan yliopiston pääkampuksella yhteistyöhön sekä vahvistanut Vaasan yliopiston roolia Keski-Pohjanmaalla.

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Kari Ilmonen
Chydenius-Instituutin kannatusyhdistys
kari.ilmonen(a)chydenius.fi
puh. 040-652 6534

Jaa |