Kokkolan yliopistokeskus Chydenius

Avoimen opiskelijoilla tuloksekas vuosi

tekijä: Elina Vaara-Sjöblom Viimeisin muutos maanantai 18. joulukuuta 2017, 13.54

Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksen avoimen yliopiston ahkerimmat opiskelijat suorittavat vuosittain useita kymmeniä opintopisteitä. Tänä vuonna kaikkein eniten opintoja kirjattiin Kristiina Lindströmille.

Kristiinan yli 60 opintopistettä koostuivat kasvatustieteen, erityispedagogiikan ja varhaiskasvatustieteen opinnoista. Ahkerimpien opiskelijoiden joukosta löytyi muitakin kasvatustieteilijöitä, joiden opintopistesaldo kohosi 40-60 opintopisteen tasolle.

Suuren opintopistemäärän suorittaminen työn ohella vaatii suunnitelmallisuutta, hyvää motivaatiota ja erilaisia etäopiskelun muotoja. Opettajien ja opintoneuvojan apu sekä muut tukiverkostot ovat myös keskeisessä roolissa, kun samaan aikaan edistetään opintoja ja mahdollisesti hoidetaan työtä, perhettä ja harrastuksia.

Joustavat opiskelumahdollisuudet ja mahdollisuus suorittaa opintokokonaisuuksia jakso kerrallaan auttavat rytmittämään opintoja muun elämän oheen.

Avoimen yliopiston opinnot voi aloittaa milloin tahansa. Parasta aikaa ilmoittautuminen on käynnissä uusiin Liikuntapsykologian opintoihin sekä Väkivaltatutkimuksen opintoihin. Lisäksi mm. kasvatustieteellisten aineiden ja sosiaalityön opintoihin on mahdollista ilmoittautua ympäri vuoden.

Avoin yliopisto palkitsee vuosittain kolme eniten opintopisteitä tuottanutta opiskelijaa. Tänä vuonna tunnustuksen saavat Kristiina Lindström, Mervi Jokela sekä Katariina Väkeväinen

Jaa |