Kokkolan yliopistokeskus Chydenius

Rytmiä reppuun -aikuiskoulutustapahtuma Kaupan ja Kulttuurin Yössä 8.9.2017

tekijä: Elina Vaara-Sjöblom Viimeisin muutos maanantai 04. syyskuuta 2017, 10.34
Milloin 08.09.2017
alkaa 17.30 loppuu 21.00
Missä Purje
Lisää tapahtuma kalenteriin vCal
iCal

Rytmireppu

Aikuiskoulutusorganisaatiot ovat mukana Kaupan ja Kulttuurin Yössä yhteisellä teltalla Purje-lavan läheisyydessä teemalla Rytmiä reppuun. Tapahtumassa palkitaan vuoden aikuisopiskelijat, vuoden aikuiskouluttaja sekä vuoden koulutusmyönteinen organisaatio. Palkitsemistilaisuus järjestetään Purje-lavalla alkaen klo 17.30.


Mukana tapahtumassa ovat paikalliset koulutusorganisaatiot: Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä, Centria ammattikorkeakoulu, Kokkolan yliopistokeskus Chydenius, Kokkolan seudun opisto, Keski-Pohjanmaan kesäyliopisto ja Kaustisen evankelinen opisto.


Kokkolassa ja Keski-Pohjanmaalla on monipuolinen tarjonta aikuiskoulutusta. Rytmiä reppuun -tapahtumasta saa ajankohtaista tietoa alkavista aikuiskoulutuksista ja opiskelumahdollisuuksista. Tapahtuma on ainutlaatuinen tilaisuus perehtyä laajaan valikoimaan aikuiskoulutusta yhdessä paikassa ja saada lisätietoa ja neuvontaa kaikkien koulutusorganisaatioiden edustajilta. Kävijöillä on mahdollisuus esittää myös omia toiveita koulutustarjonnasta sekä osallistua kilpailuun, jossa on palkintona laadukas Fjällräven-reppu.


Jaa |